The Comfortably Fanning Summation - They'Re Waffly Lanilany.

Bra att ha många

Posted Feb. 12, 2017, 10:02 p.m. By lanilany Tags: Jobb

När det kommer till jobbet så är det väldigt bra att ha mycket personal så att man har tillräckligt när det är någon som är sjuk eller behöver tjänstledigt eller som är på vab. Ja det är ofta det är någon på jobbet som behöver hjälp på något sätt och då är det så skönt om man har bra folk att ta in när det behövs. Att ha bra bemanning är verkligen viktigt och något som vi alla som har ett jobb bore uppskatta. 

Ja det är verkligen tacksamt om man vakant sjuk och att man kan ringa in sig sjuk utan att det blir problem på jobbet. Då är det så mycket lättare att man tar det lugnt och ser till att man kan vila och bli bättre. Det hjälper så att man inte stressar så mycket också.

Bra att tänka till innan

Ja det är smart att man tänker på det innan det är är kris, det är mitt smartare tips till alla personal planerare. Ja att man vet att man har några som man kan ringa om det är någon som ringer in sig sjuk är väldigt bra och någon som man verkligen önskar att alla har.
På mitt jobb tycker jag att det fungerar väldigt bra, det brukar alltid lösa sig och det är ju toppen att det gör det. Så dom gör ett bra jobb dom som jobbar med personalen.
Jag skulle tycka att det var svårt att jobba med personalen skulle jag tro, för det är så mycket att tänka på och det är mycket ansvar på den som har det jobbett. Så det skulle nog inte var min styrka att jobba med det. Tror att et finns andra som skulle göra ett bättre jobb med det än jag.

Så jag är tacksam för dom som gör det jobbet på jobbet.